Åleudsætning 2020

Nordlige Sønderjyllands Fritidsfiskerforening fik 17.000 stk. åleyngel tildelt til udsætning. Ålene blev leveret af Lyksvad  Åleopdræt Vamdrup.  10 000 stk. blev d.27.-08. udsat ved Hejsager strand, hvor jeg fik hjælp af Peter Højer og Martin Priess som lagde båd til. Ved Vejle Fjord g blev der d.28.-08. udsat 7000 stk . Her fik jeg hjælp af amatørfiskere Kurt Hansen og  skipper Villy Aagård, som lagde båd til. Åleynglet var fint og sundt, så om nogle år kan vi se frem til, at der kan ligge fine ål på vor tallerken.

Billeder fra årets åleudsætning. Den øverste serie er fra udsætningen ved Hejsager Strand, hvor der blev udsat 10.000 ål. Nederste serie er fra Vejle Fjord, hvor Hans sammen med Vejle Amatørfiskerforening udsatte 7.000 ål.