Åleudsætning 2021

Så var tiden atter inde til udsætning af åleyngel. Nordlige Sønderjyllands Fritidsfiskerforening fik tildelt i alt 38.000stk., som blev leveret af Lyksvad Fiskefarm i Vamdrup.

Åleynglet var store og fine, så vi ser frem til at kunne fange gode ål om nogle år.

Udsætningen startede i område 6. Årøsund hvor vi fik tildelt 15.000 stk.  Udsætningsholdet bestod af Niels Gunnar Jensen, som også lagde båd til, desuden deltog Peter Hoyer og Freddy Rist.

Derefter gik turen til område 7, Egernsund, Flensborg Fjord, her blev 13.000 stk.  udsat . Udsætningen blev her fordelt i to både, Tim Bennetsen og Johan Gregersen lagde båd til, og de havde også et par hjælpere med.

Til sidst gik turen til område 7 Sønderborg Bugt, hvor 10.000 stk. blev udsat. Her lagde Hans Markussen båd til,  og jeg hjalp ham med udsætningen.

En dejlig dag sammen med gode kollegaer.  i ca.30 graders varme