Værftdag Kalvø 2015-b

Værftdag på Kalvø.

Emne: 1. Verdenskrig.

Søndag den 16. august 2015 deltog Nordlige Sønderjyllands Fritidsfiskerforening i værftsdagen på Kalvø, inviteret af det ”Maritime Kalvø”

Hans Bomberg, Jørgen Knudsen og undertegnede deltog.

Vi stillede op med pavillon og foreningens fane, samt materialer til uddeling til de personer som kunne have interesse i fritidsfiskeriet.

Ligeledes havde vi nogle redskaber med som kunne beskues, specielt var folk meget interesseret i de forskellige åle og laksejern som var ophængt på en plade. Mange var nysgerrige og spurgte flittigt ind til brugen af disse jern, som Jørgen Knudsen vidste meget om.

Der kom også flere af foreningens medlemmer forbi, både fra vores egne forening samt fra Aabenraa.

Det var lidt tungt med at skaffe medlemmer, men en enkelt smuttede da i nettet, så er det var hele arrangementet værd.

Vejret var rimeligt, ikke megen sol, men dog lunt så vi havde en dag i fritidsfiskernes hyggelige samvær.

Tak til Hans og Jørgen som var med til at vi fik en hyggelig dag.

Jørgen Bork.

Værftdag Kalvø 2015