Vinterfest 2015-b

Vinterfest 2015

”Vinterfest”

Fredag den 06. marts 2015 blev der afholdt vinterfest på Strandgården, Loddenhøj.

Der var 36 deltagere som var lidt færre end sidste år, mange ligger med forkølelse og influenza.

Det udgør næsten en tredjedel af foreningens medlemmer. Vi må være tilfreds med dette fremmøde og alle havde taget det gode humør med.

Der blev holdt et minuts stilhed til ære for Bent Wissing, som for nylig gik bort.

Der blev serveret en lækker forret og derefter blev der linet op til en dejlig og lækker buffet, med kaffe og kringle i pausen, hvor der også var amerikansk lotteri.

Maden samt køkkenpersonale og betjeningen fortjener rosende ord.

Traditionen tro medbragte hver deltager en gave, som der blev spillet ”pot” om.

Ligeledes var der mange flotte sponsorerede gevinster til både lottospil og amerikansk lotteri.

Det blev en rigtig hyggelig aften i fritidsfiskernes tegn, der sammen med deres bedre halvdele og venner var i rigtig forårshumør, efter at en våd og trist vinter er ved at forbi, eller er fordi silden snart må melde sin ankomst.

Tak til både det fremmødte publikum samt personale på Strandgården, Loddenhøj.

En rigtig stor tak til alle vores sponsorer, som er med til at vi kan arrangere en sådan vinterfest.

Med disse ord vil jeg gerne ønske alle fritidsfiskere i det ganske land en god og fangstrig sommer.

Følgende sponsorer har bidraget til vinterfesten:

Sigma Maling, Haderslev.

Yacht Pool, Haderslev.

Frede Flyvholm, Haderslev.

Matas Storegade, Haderslev.

Matas, Aabenraa.

Nielsen, Haderslev.

Poul Emil Schmidt, Haderslev

Kontorland Syd, Haderslev.

Aarøgaard Cafè, Aarø.

Bygma, Haderslev.

Baad Kommission Syd, Øsby.

Lindegaarden, Hajstrup.

Kvickly, Haderslev.

Jysk, Haderslev.

Jørlbjerg Biavl, Øsby.

CB Auto, Ribe.

Osteboden, Rødekro.

Garant Tæpper, Rødekro.

Brugsen Rødekro.

Worthmann Slagter, Rødekro.

Kontorland Syd, Haderslev.

Nordlige Sønderjyllands Fritidsfiskerforening.

Anonym Giver.

Fra foreningen skal der lyde en stor tak til alle sponsorer som har ydet os en gave. Uden sådanne sponsorer, kunne en så god og hyggelig vinterfest ikke realiseres på samme vis.

Rigtig mange tak.

På bestyrelsens vegne.