Vinterfest 2018

”Vinterfest” 2018

Fredag den 02-Marts-2018 havde Ndr-Sdj-Fritidsfiskerforening arrangeret årets vinterfest på Strandgården, Loddenhøj.

Der var 62 deltagere, og det var rekorden i min tid som formand. Sidste år var vi 53 deltager, det er igen fremgang i 2018.

Stor tilfredshed med dette fremmøde og alle havde taget appetitten og det gode humør med. Der blev serveret det lækkerier til alles tilfredshed, og det takker vi værtsparret Helle & Michael for.

Traditionen tro blev der spillet ”pot” om medbragte pakker. I pausen blev der serveret kaffe og kringle, og amerikansk lotteri blev udtrukket.

Det giver lidt benarbejde til bestyrelsen, og med det fremmøde gør vi det gerne igen til næste år.

Dejligt at se at der også var mødt æresmedlemmer op.

Navne på sponsorer vil være at finde på vores hjemmeside.

Stor tak til både det fremmødte publikum samt personale på Strandgården, Loddenhøj.

Stor tak til bestyrelsen, og deres bedre halvdele, som er med til at bakke op om foreningens arrangementer.

Med disse ord vil jeg gerne ønske alle fritidsfiskere i det ganske land en god og fangstrig sommer.

Fmd. Ndr-Sdj-Fritidsfiskerforening.

Sponsorliste. Vinterfest 03-Marts-2017

Daconet, Hvide Sande. Jysk, Haderslev.

Yacht Pool, Haderslev. Bygma, Haderslev.

Aarø Camping, Aarø.

Frede Flyvholm, Haderslev. Kalvø Fisk, Kalvø.

Matas, Aabenraa. Superbrugsen, Rødekro. Lindegaarden, Hajstrup.

Sigma Maling, Haderslev. Viking Life Saving, Esbjerg. Bådcenter Syd, Øsby.

Nielsen, Haderslev. Skousen, Haderslev.

Kaj Homilius, Hellevad. Osteboden, Rødekro.

Hotel Kløver Es, Hellevad. Ndr-Sdj-Fritidsfiskerforening.

Støt Vores Sponsorer De Støtter Os.

Kæmpestor tak til alle vores sponsorer Pbv.

Hans Bomberg samt Jørgen Bork