Vinterfest 2014-b

Vinterfest 2014.

Fredag den 07. marts 2014 afholdt Nordlige Sønderjyllands Fritidsfiskerforening Vinterfest på Strandgården, Loddenhøj.

Der var 39 deltagere, som må siges at være tilfredsstillende, det udgør en tredjedel af foreningens medlemmer.

Der blev serveret en super forret og derefter blev der linet op til en dejlig og lækker buffet.

Maden samt betjeningen fortjener rosende ord.

Der blev serveret kaffe og kringle i pausen mellem 1ste & 2den halvleg i lottospil.

Hver deltager medbragte en gave, som der blev trukket lod om i Amerikansk Lotteri.

Ligeledes var der mange flotte sponsorerede gevinster til lottospil, hvor man i Sønderjylland spiller ”pot” om.

Det var traditionen tro en hyggelig aften i fritidsfiskernes tegn, sammen med deres bedre halvdele og venner, og alle var i forårsstemning, også fordi silden er kommet til Lillebælt.

Det er virkelig glædeligt for bestyrelsen at arrangere en sådan fest, når man hører rosende ord om festen allerede sammen aften, og man får positive tilbagemeldinger.

Tak til både det fremmødte publikum samt personale på Strandgården, Loddenhøj.

En rigtig stor tak til alle vores sponsorer, som er med til at vi kan arrangere en sådan vinterfest.

Vi vil i bestyrelsen arbejde videre med sommerarrangementer

Med disse ord vil jeg gerne ønske alle fritidsfiskere i det ganske land en god og fangstrig sommer.

Vinterfest 2014